Klökske nieuws

Klökske nieuws

os mam

Dag apen!

Vorige week zijn we de groepsavond begonnen met het vertellen van een belangrijke mededeling. Dit ging over een lid uit onze groep. Ik denk dat de meeste van jullie nog wel weten waar het over gaat. Vraag het anders even aan iemand uit onze groep, of aan de leiding. Dan weet je dat wel weer!

Zoals jullie kunnen lezen in de naam hebben we vorige week ook een nieuwe groepsnaam verzonnen. Het blijft een beestenboel bij jullie. We zijn wel gepromoveerd van biggetjes naar aapjes, dat is al heel wat.

Ook hebben we vorige week goede dingen gedaan voor de gemeenschap. We hebben namelijk een winkelwagentje terug gebracht. Eerst heeft een kleine groep het geprobeerd schoon te maken, maar dat is niet helemaal gelukt. Daar hadden we de tijd niet meer voor. We hebben tot nu toe niets gehoord van de Aldi, maar waarschijnlijk zijn ze er wel blij mee.denk dat ze er wel blij mee zijn. Als jullie er de volgende keer gaan winkelen met pap of mam, vragen jullie dan even of ze het wagentje gevonden hebben?

Ook werd er stoelendans gedaan. Na de eerste ronde was het leuker om naast het spel te dansen, dan daadwerkelijk het spel te spelen.

Wat we woensdag gaan doen is nog even een verrassing. Daar kan nu nog niet veel over verteld worden. Het enige wat ik jullie wijs kan maken is dat het weer een super leuke avond wordt.

Ohja, bijna vergeten te zeggen, als je een keer niet kan komen, laat je het ons dan wel even weten? Dan kunnen we er rekening mee houden op de avond zelf. Dan vraag je pap of mam zijn telefoon even, en stuur je maar een berichtje naar Wim, 06-21 888 705.

Tot woensdag apen!

Groetjes,
De Bokito's van de groep!


Jongeren Gilde Sevenum
GroepenContactBlokhut / VerhuurActiviteiten kalenderLeidingFoto'sLid worden?