Klökske nieuws

Klökske nieuws

De Badeendjes

Haaaaaaaaaiiii megjes!!! Ja het is echt waar, ik snap het jullie geloven jullie ogen niet maar, wrijf er nog maar een keer doorheen.... er staat eindelijk iets in het klokske! Hiep-hoi!! Ik zal er een gezellig lang stuk van proberen te maken dus: Veel leesplezier!

Na een veel te lange, saaie zomervakantie kwamen jullie 4 weken geleden weer vrolijk aan bij de blokthut. Weer wat ouder en verstandiger geworden, heel fijn! We hebben toen in de stafkamer een spel van Bauke gedaan(ben even de naam kwijt..) maar het was iets met kaartjes, goud zoeken. Ondertussen werdt er veel gekletst want ja we hadden elkaar ook zo lang moeten missen! En de nieuwe groepsnaam werdt geboren: De Badeendjes, Alaaf! Na een keer het spel gespeeld te hebben (wat normaal in 10 min kan, maar bij jullie 45 minuten duurde) was het alweer snel bedtijd en gingen jullie naar huis. De week erop hebben we in de ontmoeting de film Chasing Liberty gekeken, onder het genot van een heerlijke beker ranja en popcorn. Die week daarop hebben we  buiten flessenvoetbal gedaan, het duurde zo lang voordat er een winnaar bekend werdt, dat we in nog in het donker door zijn gegaan. Maar we hadden tot middernacht door kunnen gaan, een winnaar of verliezer kwam maar niet, omdat jullie allemaal kei goed meededen!

Vorige week hebben we in de staffkamer 'Wie ben ik' gedaan, wat niet bij iedereen even gemakkelijk was.. Maxima, Ivo, Guus Meeuwis, Micky Mouse, Grote Smurf, Ferry Doedens(die Bauke niet kent pfff) waren toch best lastige personen.

En vanavond, wat gaan we vanavond doen.. oehh spannend!! Een echte speurtocht door Serum! Jaja, dus geen hakken of klompen aan, maar goede wandelschoenen. En ook echt allemaal om 20.00 @ de blokhut zijn, anders zijn jullie niet optijd terug. Zo, wat zal het nu rustig zijn op de groepsapp. Geen vragen meer; 'wat gaan we vanavond doen??' 'Kom op zeg nou!' 'Ik wil buiten'  'Nee, niet buiten' :) :)

Nou dat was best een lang stukje, al zeg ik het zelf. Ben ik niks vergeten?? Oja neem een zaklamp mee als je die hebt. Nou stinkerds dat was het, bis heute abend!

Groetjes jullie liefste leiding, Bauke en Monique

 

 


Jongeren Gilde Sevenum
GroepenContactBlokhut / VerhuurActiviteiten kalenderLeidingFoto'sLid worden?