Klökske nieuws

Klökske nieuws

Bitches

De Minibitches

Yo dames!

 

Vanavond (voor degene die dit bericht op de site lezen, voor de klokskelezers was het vorige week) hebben we de tweede groepsavond. Ook vanavond zitten we weer in de sportzaal. Vanaf deze week hebben we iedere week een andere ruimte, dat wil zeggen dat we volgende week in het creatief zitten (voor de klokskelezers was dat gisteren), daarna in de ontmoeting, dan op zolder, om vervolgens weer bij de sportzaal te beginnen.

Denken jullie eraan om het blaadje met de contactgegevens mee te nemen zodat we dat duidelijk bij de secretaris kunnen doorgeven? Op zondag 18 oktober gaan we naar de Ruige Outdoordag in Swalmen. Hiervoor moet een eigen bijdrage van €5,- betaald worden. We gaan dan lekker mountainbiken, klimmen en nog veel meer toffe activiteiten. Zodra ik de mailadressen van jullie ouders compleet heb dan zal ik de folder doorsturen.

Verder hebben we nog meer goed nieuws. Het eerste weekend van maart gaan we op proefkamp naar Helden, dat is 4-5-6 maart en we hebben de blokhut daar al gereserveerd. Verder hebben we het vorige week gehad over de Night of action wat in de kerstvakantie gaat plaatsvinden, hier willen we ook graag met jullie naartoe gaan. Hierover krijgen jullie na de herfstvakantie meer te horen.

Vanavond gaan we in ieder geval alle overtollige energie eruit knallen!

 

Groet, Ylva, Jeroen & Lars


Jongeren Gilde Sevenum
GroepenContactBlokhut / VerhuurActiviteiten kalenderLeidingFoto'sLid worden?