Klökske nieuws

Klökske nieuws

os mam

Heej Badbiggetjes!

De eerste groepsavond is al weer geweest. Vorige week waren we weer samen bij de blokhut. Erg jammer dat Ian en Tijmen gestopt zijn bij de groep. Dat wil zeggen dat we nu met 14 stoere jongens zijn uit groep 6.

 

Zit jij ook in groep 6, en ben je een jongen? Kom dan gerust op woensdagavond naar de blokhut. Tussen 18.30 en 20.00 uur kan je met andere jongens van jouw leeftijd lekker sporten, spelletjes doen, en creatief bezig zijn bij JGS.

 

Vorige week zijn we begonnen in de speeltuin met een samenwerkingsspel. we gingen polonaise lopen. Het duurt nog wel even voordat het weer carnaval is, maar af en toe oefenen is niet verkeerd. Het was toch wel lastig om snel achter elkaar aan te lopen.

Daarna gingen we omgekeerd verstoppertje doen. Een iemand verstopt zich, en de andere moeten gaan zoeken. Als je hem gevonden hebt moet je je ook verstoppen in de buurt van hem. Zo moesten we doorgaan totdat ook de laatste zich verstopt had in de buurt van de verstopper. Het was stiekem toch wel een lastig spel. We kunnen het over een jaartje nog eens proberen!

Met nog een glaasje ranja tussendoor was de groepsavond alweer afgelopen.

 

Komende groepsavond hebben we iets anders belangrijks op de planning staan. Namelijk het verzinnen van een nieuwe groepsnaam. Weet jij een leuke, aparte, spetterende en vooral sprekende groepsnaam voor onze groep, onthoudt deze dan goed, dan zullen we zien of jouw idee de nieuwe groepsnaam wordt voor komend jaar.

 

Vorige week hebben we ook een winkelwagentje gevonden in het avonturenpad. We moeten een goede oplossing verzinnen om deze netjes terug te brengen. Woensdag hoor je hier meer over.

 

Natuurlijk trek je woensdag je slechte kleren aan. Want je kan namelijk goed vies worden. Denk hierbij aan een oude/speelbroek en een oud shirt. Maar zoals jullie weten kun je dit beter iedere week aantrekken naar het Jongeren Gilde, want je kan goed vies worden.

 

Genoeg informatie! Tot woensdag, 18.30 uur bij het Jongeren Gilde!

 

Groet,

 

De leiding.


Jongeren Gilde Sevenum
GroepenContactBlokhut / VerhuurActiviteiten kalenderLeidingFoto'sLid worden?