Bitches

Bitches

meiden 4de jaar v.o., iedere dinsdag van 20:00 tot 21:30 uur groepsavond in de blokhut!

Laatste Klökske nieuws

Bitches

junioren toernooi Kronenberg

Ha meisjes! Lang geleden dat er hier iets heeft gestaan over jullie, maar deze keer is het echt de moeite waard!

Afgelopen weekend zijn we in Kronenberg geweest om te strijden tegen de andere groepen van Jong Nederland. Allemaal in het thema horror.

Allereerst kregen jullie de kans om je tent fatsoenlijk op te zetten, dit is jullie best aardig gelukt. (met hulp van Els).

 

Nadat alle teams de tenten hadden opgezet kon het toernooi beginnen. De opdracht die jullie kregen van een zwaar toegetakelde en bloedende romeinse soldaat luidde: bouw een grafsteen met daarop je groepsnaam en tover een van je teamgenoten om tot een echt horrorfiguur. Jullie bouwde een geweldige graftombe en maakt van Lian een creepy monster. Hieromheen fantaseerde jullie een "waargebeurd"verhaal watje in een minuut aan de jury moest presenteren. ~s middags kregen jullie een lange speurtocht met diverse opdrachten zoals een mijnenveld en een grabbelton in een doodskist.

 

Na het eten was het even bijkomen van het spannende deel, tijd voor stuiterballen disco, Imca wist dit tot het laatste vol te houden, goed bezig!

Maar toen werd het duister.....met een aantal andere groepen werden jullie het bos in gestuurd om een moord op te lossen. Gelukkig wisten verschillende groepen de moordenaar te achterhalen.

 

Na een kort nachtje kregen we een heerlijk ontbijt en konden we ons gaan klaarmaken voor de spellenochtend. Erg goed van jullie dat jullie de tent alvast zelf hebben opgeruimd voordat de spellen begonnen.

Voor aanvang van de spellen kwamen jullie erachter dat ons team op de 2e plaats stond, yes!

met volle overgave hebben jullie de strijd geleverd, sponzen werpen, twister, krat lopen, de grote A en diverse andere games werden uitgevochten.

Tijdens de ranjapauze wisten een paar van jullie de waterslang niet met rust te laten waardoor er een heerlijk watergevecht werd gehouden.

Na afloop was het tijd voor de lunch en toen kwam het spannende wachten........TIJD VOOR DE UITSLAG! Groep voor groep werd er voorgelezen. Yes, geen laatste! volgende groep, nog een groep en nog eentje. Tijd voor de top drie......HEEEEYY WE ZIJN TWEEDE GEWORDEN!!!!!!!!

Dames, klasse gedaan!!! We zijn trots op jullie!!

 

Nina, Ylva, Jeroen & Lars (en Els ook natuurlijk want zij heeft jullie het hele weekend geholpen, thnx!)

 


Bitches
nieuwe groepsnaam? He dames! Vorige week hebben we lekker buiten gespeeld. Allerlei gekke estafette vormen hebben we...

Bitches
We zijn er weer! De zomervakantie is nu echt voorbij. Vanavond gaan we dan eindelijk echt beginnen met de...

Bitches
Daar gaat ie weer...! He dames! Alweer lekker aan het plaren met de keersommetjes, breuken en begrijpend lezen? Is dat...

Bitches
He meiden! Poeh hee, het is al weer een hele tijd geleden dat we hier een stukje hebben geschreven....

Bitches
He Meiden! Vorige week hebben we Weerwolven Van Wakkerdam gespeeld. Voor de meeste van jullie was...

Jongeren Gilde Sevenum
GroepenContactBlokhut / VerhuurActiviteiten kalenderLeidingFoto'sLid worden?