De wilde wasberen

De bende van ellende

jongens 3de jaar VO, iedere woensdag van 20:00 - 21:30 uur groepsavond in de blokhut!

Laatste Klökske nieuws

De bende van ellende

Eindelijk weer een stukje in het klökske

Heeee jongens,

 

Het is weer een tijdje geleden dat er een stukje van onze groep in het klökske stond, maar daar gaat verandering in komen.

 

In het weekend van 6 en 7 mei is er een team van onze groep naar het juniorentoernooi geweest in America. Er stond een bootcamp op het programma, maar wat was dit nou precies? Dat werd al snel duidelijk. Iedereen werd flink op de proef gesteld en er werd gesport, een tocht gelopen en veel plezier gemaakt. Uiteindelijk had dit een zesde plaats als eindresultaat tot gevolg en dit hebben we als team bereikt. Kei trots zijn we op jullie en volgend jaar zit er misschien nog wel een beter resultaat in.

 

Afgelopen groepsavond hebben we de natuurbeleving opgezocht, we gingen namelijk vuurtje stoken. Allereerst moest er hout gezocht worden en al snel kwamen allerlei takken en droog gras naar de stookplaats. Vervolgens werd geprobeerd om het vuur aan te krijgen en uiteindelijk lukte dit. Daarna werd er genoten van een bekertje ranja en werd er nog even gevoetbald, waarbij de leiding voortdurend op indrukwekkende wijze in de luren gelegd werd.

 

Voordat we het in de gaten hadden, bleek het al half 9 te zijn en was de groepsavond alweer voorbij. Iedereen kreeg nog een briefje mee over de ouderavond van kamp en de mededeling dat er nu online opgegeven kan worden om mee te gaan op reis, oftewel zomerkamp 2017 (17 tot en met 22 juli).

 

Het zou enorm tof zijn om zoveel mogelijk opgaves te krijgen, zodat jullie een week mee op reis kunnen. We zijn al volop bezig met de voorbereidingen en we gaan er weer een super week van maken.

 

Vanavond zijn Jos en Tim er helaas niet, dus hebben we de gebroeders Zef en Lou als leiding op de groep. En als tipje van de sluier: de leiding hoeft gedurende de groepsavond niet veel te doen en jullie kunnen lekker jullie gang gaan.

 

Groetjes Tim, Lou en Jos

 

PS: Bijgevoegd nog een geniale foto van het juniorentoernooi.

 


De bende van ellende
He Jongens Vanavond zijn we begonnen met een potje voetbal. Hierna hebben we alles opgebouwd voor een potje...

De bende van ellende
De wild wasberen Hallo meiden, Vanavond hadden we een echte beauty avond en wat vonden jullie dit leuk! We...

De bende van ellende
Eerste groepsavond Heee jongens, Fijne vakantie gehad? Wij in ieder geval wel! Volgende week gaan de groepen weer...

De bende van ellende
He jongens, Zoals vorige week hebben verteld gaan we naar de Brandweer kazerne in Sevenum. We krijgen hier een...

De bende van ellende
Hee stoere boys De kermis zit er weer op en wat een leuke verhalen hadden jullie weer allemaal. Vorige week zijn we...

Jongeren Gilde Sevenum
GroepenContactBlokhut / VerhuurActiviteiten kalenderLeidingFoto'sLid worden?