Lid worden?

Lid worden?

Het Jongeren Gilde zoekt jou!

Jou moeten we hebben!!!
Zo, jij bent dus een kind dat op zoek is naar avontuur en gezelligheid. Dat kan. Wij hebben de oplossing voor jou!! Word lid van het Jongerengilde Sevenum, daar vind je wat je zoekt!! Download dit aanmeldingsformulier, vul het in, print het en lever het in bij onze leden administratie; Joyce Janssen, Schepenhof 10, 5975 VJ  SEVENUM.

 

Wat is het Jongeren Gilde Sevenum?
Het Jongeren Gilde is een leuke club waar je iedere week met dezelfde groep kinderen en dezelfde leiding, op dezelfde tijd steeds weer andere dingen doet. Dit is dan 1 ½ uur. Die club is bij jou in de buurt.

Wat doet het Jongeren Gilde Sevenum?
Bij het Jongeren Gilde kun je van alles doen: spelen, ravotten, sporten, knutselen, spannende speurtochten lopen, geheim agent spelen, kamperen, toneelstukjes opvoeren, vuurtje stoken, koken, chips maken en nog veel meer. Je ziet het: je kunt het zo gek niet bedenken of het kan bij het Jongerengilde.

Het grote kamp.
Aan het einde van het groepsjaar gaan we met z’n allen op kamp of bivak. Dit is ter afsluiting van het succesvolle groepsjaar. Je gaat lekker op bivak in een mooie blokhut of de wat ouderen kinderen gaan kamperen in een tent. Lekker vrij zijn, leuke speurtochten doen. Lekker ravotten in de bossen. Niets mooiers als ’s morgens buiten eten.

Waar vind je “onze” blokhut?
Het Jongerengilde is lid van Jong Nederland Limburg. In Limburg zijn meer dan 5000 kinderen lid. Dat is toch erg veel. Ze zijn allemaal lid omdat ze JN een gave en ruige club vinden. De blokhut is het clubgebouw waar je wekelijks bij elkaar komt. De blokhut van het Jongerengilde ligt aan Het Vongdere, een zijpaadje van de Dorperweiden. 

Daar wil jij toch ook bijhoren???

Het Jongeren Gilde Sevenum kent verschillende groepen. Afhankelijk van jouw leeftijd word je lid van één van de volgende groepen:
Maxioren, alle kinderen vanaf groep 4 van het basisonderwijs.
Junioren, alle kinderen vanaf groep 7 van het basisonderwijs.
Senioren, alle kinderen van de eerste drie jaar van het voortgezet onderwijs.

Groepen en activiteiten.
Elke leeftijdsgroep heeft zijn eigen activiteiten. Iedere groep verzint zijn eigen groepsnaam. Deze groepsnaam vind je elke week terug in het Klökske onder het Jongerengilde nieuws. Hier staat een kort verslag van wat je op de groepsavond hebt gedaan en wat je de volgende keer gaat doen.

Wat voor activiteiten we doen heb je al kunnen lezen maar… je moet het zelf mee beleven…

Er is meeeeeer…..
Omdat Jong Nederland overal in Limburg afdelingen heeft, treffen de kinderen van de verschillende plaatsen elkaar regelmatig. Er worden speldagen, kampen en toernooien georganiseerd. Als je het leuk vindt kun je daar aan deelnemen. Het mooiste van het groepsjaar zijn de kampen. Lekker ruig, gaaf, spannend en gezellig.

Een juffrouw of meester??
Dat kennen ze bij het Jongerengilde niet. Wel leiders en leidsters die met de voornaam worden aangesproken. Bv. Mieke en Lars die met jouw elke week meenemen in het spannende spel van het Jongeren Gilde. Ze kunnen dit heel goed, want de meeste hebben een cursus gevolgd bij Jong Nederland Limburg. Ook de ouders kunnen gerust zijn, de naam Jong Nederland Limburg staat al meer dan 60 jaar borg voor een goede en betrouwbare organisatie. De plaatselijke groepen worden door een professionele Provinciale organisatie ondersteund.

Contributie

Bedragen seizoen 2016/2017  Contributie  Zomerkampgelden
Leden Basisschool  € 40,-  € 35,- (groep 4-5) / € 40,- (groep 6-8) 
Leden Middelbare school   € 50,-  € 50,-

Lid worden / wijziging doorgeven

 

Meteen lid worden? Download dit aanmeldingsformulier, vul het in, print het uit en lever het in bij onze leden administratie; Joyce Janssen, Schepenhof 10, 5975 VJ  SEVENUM. 

Wil je eerst even proefdraaien? Dat kan ook. Kom dan gewoon naar de blokhut en draai gewoon lekker mee met de groep, de eerste drie weken zijn gratis. Als het je goed bevalt en je vindt het toch wel ruig, dan kun je lid worden door alsnog het aanmeldingsformulier in te vullen.

Ben je al lid en wil je je gegevens wijzigen of je lidmaatschap afmelden? Download dan dit wijzigingsformulier, vul het in, print het uit en lever het in bij onze leden administratie; Joyce Janssen, Schepenhof 10, 5975 VJ  SEVENUM. 

Jongeren Gilde Sevenum
GroepenContactBlokhut / VerhuurActiviteiten kalenderLeidingFoto'sLid worden?