Nieuwsbrief juni 2014

Juni 2014

Zomerkamp in Swalmen!

Ook deze zomer mag het kamp niet ontbreken. Deze keer gaan we weer met de hele vereniging op kamp, en dit jaar is er gekozen om naar Swalmen te gaan. We gaan ons helemaal storten in het thema 'er was eens...'

Omdat er ieder jaar vragen zijn over hoe een kamp precies in z'n werk gaat, is er ook dit jaar weer een informatieavond. Op donderdag 5 juni vanaf 20:00 zal er meer informatie gegeven worden over het kamp, en is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen. Er zal ook de nodige leiding aanwezig zijn om deze te beantwoorden.

In de tweede week van mei zijn alle opgaveformulieren uitgedeeld. Is deze kwijt of heb je er geen ontvangen dan liggen er nog reserves in de Blokhut en ze zijn te downloaden van onze website.

Wandel4Daagse

Van 26 tot en met 29 juni organiseert het Jongeren Gilde weer voor de 7e keer de wandel4daagse. Vier avonden lang lekker wandelen door de prachtige omgeving van Sevenum maar ook hebben we weer een fantastische route in de Kronenberg. Deelname kosten voor deze 4 dagen wandelen is maar 5 euro. De koffie, thee ranja zit bij de prijs inbegrepen evenals een lekker stukje fruit. De afstanden zijn 5 km en  10 km. Best gezellig om eens met je ouders, opa of oma mee te lopen. Of gewoon met een groepje van je klas of gewoon als groep van vrienden en vriendinnen.

Ook inviduele wandelaars kunnen uiteraard mee lopen. Voor meer informatie kijk je in het Klökske of op onze website www.jongerengildesevenum.nl/wandel4daagse

Start nieuwe seizoen

Het lijkt nog ver weg, maar schrijf het toch maar alvast thuis op de kalender. In de week van 1 september beginnen we weer met groepdraaien.

Koningsdag 2014

Op 26 april organiseerde we voor de eerst keer de Koningsdag. Best even aan die nieuwe naam. De organisatie ligt al enkele jaren in handen van de vrijwilligers van het  Jongeren Gilde. Deze feestdag zit vol met activiteiten voor de jeugd van het basisonderwijs en het voort gezet onderwijs. Het hoogte punt van deze dag is de kindermarkt maar ook de ballonnenwedstrijd. Ook dit jaar hadden we weer een gezellige Koningsdag en we kijken nu alweer uit naar 2015.

Foto’s van de Koningsdag zijn te vinden op onze website evenals de uitslag van de ballonnenwedstrijd www.jongerengildesevenum.nl

Jongeren Gilde geadopteerd als goed doel voor 2014

De medewerkers van de Jan Linders supermarkt in Sevenum hebben het 'Jongeren Gilde Sevenum' gekozen om te adopteren als lokaal goed doel voor 2014. Hier zijn we als vereniging dan ook super trots op!

We hebben inmiddels al een aantal zeer geslaagde activiteiten gehad:

  • Paas activiteit
  • Asperges, Aardbeienslagroomvlaai en Statiegeldactie

Na de zomer zullen nog een aantal activiteiten volgen. Hou onze website, het Klökske en de hal bij Jan Linders in de gaten!

Oud Papier Acties

In iedere nieuwsbrief willen we even aandacht besteden aan onze papieracties. Door deze papieracties kunnen we extra activiteiten organiseren. Daarom hopen we ook dat iedere 1x per jaar komt helpen.

Heeft u zich niet opgegeven dan kan het zijn dat Team Opa u benaderd voor hulp. Dit is iedere 3e zaterdag van de maand en het duurt van 13.00 uur tot ongeveer 15.30 uur.

 

 

Jongeren Gilde Sevenum
GroepenContactBlokhut / VerhuurActiviteiten kalenderLeidingFoto'sLid worden?