Wist je dat...

Wist je ook dat...

Derde dag kamp

Om 09:00 uur in de ochtend arriveerde de opgeblazen, en wel 25 meter lange trein op de kamplocatie

De basisschool heeft de hele dag hier van kunnen genieten en kunnen springen. Het was de leukste trein die wij in jaren hebben gezien 

Hiernaast waren er nog een speurtocht die liep van de kamplocatie tot aan het dorp. Er waren verschillende posten met te gekke opdrachten. Wat hebben wij veel kilometers gemaakt zeg! Na een heerlijke frikandel mochten jullie weer naar huis.

Het VGO kwam in de avond met de meest oude schoenen en kleding naar de blokhut. Iedereen kreeg een grote, houten paal aangewezen die de gehele tocht meegenomen moest worden. Maar voor we begonnen, eerst de 'ontrozing' en 'ontblauwing' voor de eerste jaars VGO. Die hadden jullie niet zien aankomen he? 

Na dat iedereen de armen en het hoofd onder de verf had zitten, namen jullie met zijn allen een flinke duik in de nabijgelegen sloot. Oeehh lekker vervrissend was dat! Naar 100den meters gerend te hebben, kwam de vettige haas om de hoek kijken. Alsof jullie niet al vies genoeg waren.
Geheel bruin van de modder en gekleurd van de verf, hebben we nog een frikandel gegeten en gerelaxed bij het kampvuur. Was deze activiteit toch wel zwaarder dan de afgelopen activiteiten? 

We zien jullie snel weer! En vergeet niet: controleer je goed op teken.
#kampzaerum #jongerengildesevenum


Jongeren Gilde Sevenum
GroepenContactBlokhut / VerhuurActiviteiten kalenderLeidingFoto'sLid worden?