Wist je dat...

Wist je ook dat...

Hulp ouders Oud Papier Actie

Al jarenlang haalt het Jongerengilde het oud papier op in Sevenum. Dit is iedere derde zaterdag van de maand. Een leuke actie om mee te helpen als ouder en daarnaast na afloop napraten bij Croes Moeke.

Omdat de leiding iedere week in de weer is om de jeugd bezig te houden en bezig is met het organiseren van activiteiten, vragen we de ouders ons te komen helpen. Dit gaat al jaren hartstikke goed en dit waarderen we enorm. Onze leiding kan deze klus niet alleen klaren vandaar dat we de hulp van de ouders vragen. Daarbij hebben we extra inkomsten voor onze vereniging zodat we de contributie vrij laag kunnen houden en andere activiteiten.

Afgelopen weekend hebben alle ouders een formulier in de brievenbus gekregen, waarop de ophaal datums genoteerd staan. Vul s.v.p. dit formulier in en geef dit op de volgende groepsavond mee om aan de leiding te geven. Het formulier kan ook via onderstaande link verkregen worden en via de computer ingevuld worden. Dit kan dan via de mail gestuurd worden naar degene onder aan de brief.

https://www.jongerengildesevenum.nl/fileadmin/jgs_bestanden/documenten/2019-2020/brief_hulp_ouders_2019-2020.doc 

Alvast bedankt.

Team OPA


Jongeren Gilde Sevenum
GroepenContactBlokhut / VerhuurActiviteiten kalenderLeidingFoto'sLid worden?