Wist je dat...

Wist je ook dat...

Koningsdag Sevenum

Koningsdag 2019 was weer erg geslaagd. De dag begon met enkele buien zodat het opbouwen even op zich liet wachten. Maar om klokslag 13.00 uur (ow nee, de kerktorenklok stond de gehele dag op 17.00 uur) was het droog en al snel zat het plein vol met de vele kinderen en hun ouders om hun overtollige speelgoed te verkopen. Er werd flink onderhandeld door de kopers en verkopers. Af en toe kwam ook de zon nog even kijken, zodat het zelfs een lekkere dag werd.

 

Ondertussen sprongen de kinderen lekker op de springkussens of speelden ze één van de vele spellen, zoals de bootjesrace of het hink-stap-sprong. Het goud in de zandbak was ‘kwijt’ geraakt, maar in plaats daarvan moesten de kinderen op zoek naar gekleurde stuiterballen.
Hosema kwam tussendoor nog een dansdemonstratie geven en daarna mocht iedereen lekker meedansen. De bewoners van het Sondertseveld deelden weer chips, snoepzakjes en ranja uit. Superfijn dat zij ons elk jaar willen helpen! Ook werd er nog gestreden wie het snelste over het luchtkussen kon ‘vliegen’. Voor de winnaars lag er een leuke bon voor een bolletje ijs klaar.
Foto’s zijn te bekijken op de website van het Jongeren Gilde:  www.jongerengildesevenum.nl en op de facebookpagina van het Jongeren Gilde. 
Hierbij willen we ook alle vrijwilligers bedanken die hebben meegeholpen om er een leuke dag van te maken.

Jongeren Gilde Sevenum en het Oranje comité Sevenum.
 


Jongeren Gilde Sevenum
GroepenContactBlokhut / VerhuurActiviteiten kalenderLeidingFoto'sLid worden?