Wist je dat...

Wist je ook dat...

Sint Maarten - 'Win met je gezin'

In plaats van het feest van Sint Maarten samen in het dorp te vieren, willen we jullie uitnodigen om de feestdagen in de November maand thuis aandacht te geven. Voor alle leeftijden: Halloween en het feest van Sint Maarten.

We hebben een ‘Win- met je gezin’ actie opgezet waar iedereen, van alle leeftijden, aan mee kan doen. Download de te gekke kleurplaat, print ‘m uit en maak ‘m helemaal van jou.

download de tekening

Geen printer? Je kunt, vanaf woensdagavond 28 oktober, ook een kleurplaat ophalen bij een van de kassa’s bij Jan Linders, OP = OP  

We willen jullie ook uitnodigen om in het weekend van 6/7/8 november je huis te versieren door bijvoorbeeld een lampion voor het raam te zetten, een pompoen bij de voordeur te plaatsen of misschien knutsel je wel een enge vleermuis of spin om aan de dakgoot te hangen. Vergeet natuurlijk niet om je eigen kleurplaat ook een plekje te geven! 

Wil je mee doen en kans maken op een leuke prijs voor je hele gezin? Maak een foto van jullie versierde huis en mail deze foto met jullie gegevens (namen, leeftijd, adres) voor zaterdag 7 november 12.00 uur naar sintmaarten.jgs@spam-protectgmail.com. Heb je een prijs gewonnen? Dan komen wij die dag tussen 17.00 en 18.00 uur bij je thuis langs, met de gewonnen prijs natuurlijk.  

Omdat wandelen met het gezin natuurlijk gewoon mogelijk is, kunnen jullie dit weekend ook samen op zoek gaan naar alle versierde huizen in het weekend van 6/7/8 november. Veel plezier samen! 

Groetjes namens Jongerengilde, organisatie van Sint Maarten 


Jongeren Gilde Sevenum
GroepenContactBlokhut / VerhuurActiviteiten kalenderLeidingFoto'sLid worden?