Wist je dat...

Wist je ook dat...

Tweede dag kamp geslaagd

Het weer was deze kampdag helemaal anders dan afgelopen maandag, maar dat mocht de pret niet drukken

De basisschool heeft deze dag het chemisch vatenspel. Het hele speelveld werd in beslag genomen en het spel kon beginnen. Een hoepel zonder bekers maakte jouw team de winnaar! 

Een raadsel van de verdwenen kleurdoos moest daarnaast worden opgelost in het Levend Cluedo! Britt Wit had deze gewoon gestolen!! 

Tussendoor hebben we (voor hen geheel onverwachts) diegene die voor het eerst leiding zijn op kamp mogen 'ontgroenen', op gepaste afstand! Zeven leiding, helemaal in het groen, en dat in eigen dorp, top!  Zij kregen veel opdrachten mee om in en rondom het dorp uit te voeren, en waren rond het avondeten weer terug. Hadden jullie nog gezwaaid naar de voorbij-fietsende GROENE leiding op de fietstocht naar huis?? 

Het voortgezet onderwijs heeft deze avond een mysterieuze 'moord' moeten oplossen die op het kampterrein plaatsvond. Dit ging door middel van een ingewikkelde versie van Levend Cluedo! Wie was de dader? Nina of toch Patricia? Of Rob misschien? Weten jullie nog wie Umit had 'vermoord'? 

Afsluitend met een groot kampvuur en een dikke regenbui, was ook kampdag 2 voor hen voorbij! Het was weer een top dag! Tot morgen 

#kampzaerum #jongerengildesevenum


Jongeren Gilde Sevenum
GroepenContactBlokhut / VerhuurActiviteiten kalenderLeidingFoto'sLid worden?